Mattis Vainikainen
Hälsa & Fitness

Under en begränsad tid kan man nu beställa en “Limited Edition box” från The Healthy Box – Workoutboxen.

Precis som alla tidigare boxar finns den att klicka hem från THB’s hemsida (närmare bestämt här) och eftersom det är en limited edition säljs den alltså i väldigt liten upplaga. Så en får passa på typ nu, om en är sugen. Den kostar 299 svenska slantar och såhär ser innehållet ut:

TWB1

Precis som i tidigare boxar var det en för mig mix av gamla favoriter och spännande nyheter, till exempel en kolsyrad bcaa-dryck med smak av vattenmelon AminoPro, den nyaste nötpåsen från Smiling Sverige, och en ekologisk rawbar jag inte smakat förr. Mmm ser fram emot att prova alltihopa!

TWB3

TWB2

Ja och som sagt ett par gamla favvosar! På bild ovan; solroskärnor från GoGreen, kokosvatten från DrAntonioMartins och mullbär från Goforlife. På bild nedan trippelt från Renée Voltaire (spirulina, chiafrön och hampafrön) och inte minst en påse fitnesstofsar från Taniko.

TWB4

TÄVLINGSDAGS

Själv har jag helt slutat använda “vanliga” hårsnoddar sedan jag upptäckte Taniko’s fitnesstofsar i början av året. Eftersom jag gillade dem så väldigt på en gång, ordnade jag i våras en liten tävling här i bloggen varpå fem vinnare fick hem ett paket tofsar i önskad färg.

Jag tyckte det var dags igen – och därför ska nu ytterligare fem av er få hem ett varsitt paket fitnesstofsar, tänkte jag! Tofsarna är gjorda av silikon och saknar metallplattor (vilket gör dem mer skonsamma för håret) och finns i flera lika färger. För att vara med och tävla: gå in och hitta din favvofärg här på Taniko’s hemsida, och lämna sedan en kommentar i detta inlägg med din önskade färg. Tävlingen pågår veckan ut (söndag kväll) och vinnare presenteras sedan i början av nästa vecka. (övertydlighet hejhej – givetvis är tävlingen ett samarbete med Taniko. Aaa OK då var det utrett, fint!)

tanikotofsar

Annons
[adl-post-slider id='33828']

74 kommentarer

 1. Åh, jag skulle verkligen behöva nya hårsnoddar! Har långt hår och tränar jämt. Synd att de inte finns i brunt, så om jag vinner vill jag ha dem i svart!

 2. Åhå! Ett vita tofsar skulle min frisör bli glad om jag skaffade mig! Hon klagade lite på hårkvaliteten sist…

 3. Åh, de verkar vara så bra! Jag tycker att de mixpaketet innehåller coola färger och skulle välja dom om jag vann 🙂

 4. Låter som riktiga supertofsar ju!! Skulle väldigt gärna vilja ha dom i mixade färger, colour makes me happy ;D Kram Fanny

 5. Såklart jag vill vinna nya tofsar nu när min gamla börjar sjunga på sista versen, orange skulle bli sjukt snyggt i mitt hår 🙂

 6. Det låter grymt! Mina hårsnoddar glider alltid ur när jag tränar, så den där blandningen av svarta och vita tofsar skulle sitta som en smäck!

 7. Jag signade upp på gymmet igår o körde första passet idag så nåt att sätta upp håret med skulle sitta finfint just nu. Med tanke på att det är oktober och bröstcancer-månad så skulle jag välja rosa snoddar.

 8. Ååh ett paket med rosa tofsar hade varit underbart! (Så slipper man kanske risken att pojkvännen snor alla ens tofsar…)

 9. ROSA toffsar! För mig är det viktigast att håret hålls borta från ansiktet men en färgklick i håret kan väll inte skada ?

 10. Ska inte tävla för jag har fortfarande kvar det paket jag fick förra gången – men HEJ vad bra de är! 😀

 11. Har själv bara möjlighet att få till en liten tofs i mitt korta hår MEN har två sötnosar jag peppar att träning är mumma för kroppen. Skulle vara toppen att få belöna dem med dessa hårvänliga hårsnoddar. Blått är flott och bådas älsklingsfärg 😉

 12. Men åh, aldrig varken sett eller hört talas om dessa snoddar men de verkar ju grymma. Fantastiskt om man kunde hitta nån bra snodd som faktiskt håller håret på plats under hela passet. Om jag vann skulle jag önska mig svarta.

 13. Åh, länge gått och tänkt att jag vill pröva dessa! Svart/vit skulle jag önska. Kul att se att de fått så bra recensioner!!

 14. Hej Fanny!
  Jag är gärna med i tävlingen då mitt hår ALDRIG vill hålla sig på plats under ett helt träningspass utan jag någon gång måste fixa det. Om jag blir en av de lyckliga önskar jag mig de svarta (ej small)

  kramar

 15. Åhh vad perfekt när alla mina vanliga tofsar tycks förstöras efter ungefär tre användningar! Jag skulle bli jätteglad om jag kunde vinna ett paket med svarta tofsar! 😀

 16. Yes vilken bra utlottning! Jag har bara tofsar med metallspännen, och har fått en ofrivillig uppklippning av att håret blivit avnött haha! Håller alla tummar jag har för att jag ska få chansen att testa dessa och kunna kombinera mitt gymliv med en snygg frisyr!

  Kram Julia

 17. Åh! Jag skulle vilja ha den med mixade färger så man kan matcha till både jobbkläder och träningskläder! 🙂

 18. Undrar hur många tofsar man har förbrukat hittills? Om dessa tofsar håller vad de lovar skulle jag gärna vilja ha ett par svarta!
  Tack för en härligt ärlig blogg 🙂 / Tina

 19. Gillar verkligen din blogg, så många härliga inspirerande recept. Vill jättegärna vinna tofsar i vitt o svart, hoppas hoppas, kanske kan ge någon till min dotter i så fall, vi har båda behov av bra tofsar som inte sliter på håret 🙂

 20. Tänk att jag satt och surfade runt på “The healthy box”-hemsida tidigare idag och kollade på just denna box! Paniken var nämligen total imorse när jag lyckats tappa bort min sista tofs och inte hittade några nya utan metallspännen. Hur lägligt kom inte denna tävlingen då? Då jag alltid använder färgglada och upplysande kläder när jag gymmar önskar jag mig mer neutrala svarta tofsar till håret om jag skulle ha turen att vinna!

 21. Åh va roligt med tävling! Har haft tjockt hår hela livet men under anorexian så tappade ja extremt mycket… Nu, frisk som en nötkärna tappar jag hår från alla skittajta, metall tofsar:( så jag önskar mig ett par vita, skulle vara helt fantastiskt!
  Kram

 22. Åh, vilken Dröm! Skulle verkligen vilja vinna, och jag ÄLSKAR de orangea tofsarna, så de skulle jag vilja ha i håret i höst!
  Önskar dig ett jättefint slut på veckan och hoppas att du får njuta av hösen!
  Kram!

 23. Dessa verkar ju supergrymma och mitt hår hade verkligen mått bra av lite nya tofsar. Vill gärna ha svarta.

 24. För enkelhetens skull så hade jag nog valt svart, men å andra sidan brukar jag vara rätt färgglad när jag tränar, så ett mixat paket hade kanske passat bra ändå! 😉

 25. Svart/vita! Då har man perfekta snoddar både för de dagar man vill att de ska synas och de dagar man vill inte vill det. Optimalt!

 26. Åh drömmen ju! Skulle så dö de rosa! Bästa motivatinos presenten inför allt tenta plugg! Du äger fanny! keep it up!

 27. Min “lilla” Maja spelar basket och sliter och drar i sitt hår hela tiden, hon skulle bli superglad för något som sitter kvar hela matcherna! Tror hon skulle vilja ha svarta, matchar ju till det mesta! Tack

 28. Jag hade blivit väldigt glad och tacksam för ett bar blåa snoddar som jag kan matcha med resten av mina klubbkläder när jag är ute och springer/tävlar. Det hade varit grymt snyggt!

 29. Hej Fanny! Med mitt tunna och glidiga hår sitter inga tofsar kvar under träningen, därför hade jag blivit jätteglad om jag hade fått testa dessa! Färg gör mig glad, men det passar kanske inte till allt, så därför hade jag velat ha mixen.
  Trevlig helg!

 30. Har tidigare testat dom där som ser ut som telefonsladdar vilket inte alls ville funka på mitt hår. Så det skulle vara jättekul att testa dess och jag är tråkig nog att välja svart 😉

 31. Äntligen någon som tänkt till och skapar tofsar till oss som tränar. Dessa skulle jag mer än gärna prova för att det låter nästan för bra för att vara sant. Ett mixpaket hade jag önskat för att ha en massa härliga färger att matcha outfiten med 😀

 32. Med risk för att kännas oldschool och tråkig så hade ett par svarta toffsar varit HELT underbart! För att skona håret och slippa de där massa hårstråna som har en tendens att ramla av, skulle detta varit perfekt.

Lämna en kommentar