Mattis Vainikainen
Hälsa & Fitness

Godmorgon alla underbara ❤ Då va det dags för is och minusgrader igen..

2016-11-06_10.08.30Morgonen fick börja med en varm kopp kaffe med choklad extrakt som smaksättning. Frukosten får vänta tills jag kommit till fritids. Som alltid dricker jag alltid 2-3 glas vatten direkt när jag har vaknat. Sätta igång systemet lite efter några timmars skönhetssömn. ?

Har du alltid velat förändra din livsstil men vågar inte ta steget? Vad är det värsta som kan hända? Att du kanske faller tillbaks i gamla rutiner igen? Några tips att tänka på när du väl vågar ta steget mot förändring:

⚫ Gör inte för stora förändringar på en och samma gång. Ta steg för steg mot en förändrad livsstil.

⚫ Sätt upp mål/delmål.

⚫ Berätta för nära/kära ang din förändring. Att få stöd/förståelse är viktigt under din resa för att lättare klara av det.

⚫ Skjut inte upp dina förändringar tills nästa dag etc. Ge dig själv chansen att må bättre.

⚫ Gör förändringar som får dig att må bättre. Det är ditt liv och din hälsa. Förändring mot något bättre är alltid lika härligt. ❤

Självklart finns det många många andra vägar att gå för att lättare kunna hantera en förändring. Det gäller att göra det så enkelt som möjligt för just dig själv. Vem vill leva ett liv som är styrt utav någon annan? Det är du som skall må bra ❤

Ha en underbar dag och njut av söndagens äventyr ☕IMG_20160806_020712

Annons

Lämna en kommentar