Mattis Vainikainen
Hälsa & Fitness
Mattis VainikainenMentalt Tänk

Ge dig själv chansen att må bra.

Samma visa varje dag.
Människor som vill ha denna Quickfix och som tror att allt ordnar sig genom att hetsa, tokträna, “svältdiet” etc..

Förstår inte hur en Personlig Tränare kan gå med på att ge ett kostschema / träningsupplägg där individen i sig kommer Krasha mentalt efter ett par veckor. Självklart finns det många som klarar av det men sjukt stort mörkertal som inte vågar erkänna att dom kraschat och mår mycket sämre än när dom började.. Vi personliga tränare hanterar ju människors liv där det mentala blir påverkat väldigt mycket..

Att finna en balans är otroligt viktigt när man förändrar sitt liv till något helt annat.balans

Se det som en enda lång trappa. Ibland står man still eller till och med tar några steg bakåt.. Men sålänge du fortsätter uppåt i trappan så är det ingen fara att ibland ta några steg bakåt.. Små små steg leder till något större..
Handlar om att leva ett liv som du mår bra utav.. Inte vad andra tycker och tänker. Kommer alltid vara ditt liv & dina beslut. Tänk dig för ordentligt innan du försöker “quickfixa” dig själv.. Hjälper du dig eller stjälper du dig?

Jag skulle alla dagar i veckan välja en långsammare progress som fungerar för just mig utan mentala hinder/skador. Hellre att det tar 1 år där jag kommer närmare mitt slut mål än att krasha efter ett par veckor.

Att välja en livsstil som fungerar livet ut är absolut det bästa. Skall du inte tävla så finns det ingen anledning till att hamna på toklåg fett procent.

Du är värd allt det bästa. Ge dig själv chansen att få det ❤

Annons

Lämna en kommentar