Mattis Vainikainen
Hälsa & Fitness
Mattis Vainikainen

På tok för många negativa auror i samhället.

Vi alla har olika anledningar till varför vi tränar.
Många bekanta som fortfarande frågar mig dom eviga frågorna:

◾ När skall du bulka?
◾ Äter du aldrig MC Donalds?
◾ Är det inte tråkigt att deffa?
◾ Äter du inte tårta/kakor på kalas?
◾ Kan inte vara bra att träna så mycket!
◾ Det är kalas, ät lite tårta

Jag förstår inte människor som inte kan acceptera andras val av livsstil. Var och en bestämmer över sitt egna liv & beslut utan att behöva få negativa kommentarer ifrån avundsjuka människor som inte har samma karaktär. Tex skulle jag filma mig själv och råka använda lite fel teknik så skulle säkerligen många kommentera negativt istället för att hjälpa till med positiv kritik..

Alltid likadant.
En fråga ställs om vad för smak som är god och många hjälpsamma människor delar med sig utav information. Men sedan finns det dom där googlarna som gör allt för att bevisa att det är onödigt, och att man är “dum” som använder detta. Men herregud vad har du med det att göra? Dömer jag dig för hur du ser ut? Hur du går? Hur du lever ditt liv? Vilka kläder du har på dig osv? Vill du inte hjälpa så scrolla bara vidare istället för att “sätta” människor på plats genom att inte ens besvara den ställda frågan korrekt..

Tänk dig för en extra gång innan du skriver ett inlägg/kommentar på sociala medier. Du sårar kanske mer än vad du tror och har ingen aning om vad för konsekvenser det kan leda till.

Live your LifeIMG_20170129_085636_580

Annons

Lämna en kommentar