Mattis Vainikainen
Hälsa & Fitness
Mattis Vainikainen

Perfekt att inte vara perfekt ❤

Att vi alla råkar ut för svackor i livet är helt normalt och inget du skall skämmas för. Kan vara allt ifrån jobbiga dagar på jobbet, mycket plugg, privat eller motivationen försvinner ang träningen..
IMG_20170129_083821_910
Hur du hanterar dessa svackor är alltid lika viktigt och målet är att komma tillbaks på banan så snart som möjligt. Många som får “panik” när detta inträffar och känner sig väldigt “lost”. Lugn det löser sig ❤

Varför låta en svacka på några dagar förstöra dina vardagliga rutiner?

Lite tips för hur jag gör..

Jobbet:
Tänk på att precis som du så har andra runt omkring dig oxå svackor i livet och hanterar kanske detta på ett sätt som påverkar omgivningen. Kanske är dom dryga, slänger ur sig onödiga kommentarer etc. Självklart inte okej men ha det liggandes i bakhuvudet och låt dig inte påverkas personligen. Fortsätt vara positiv och fokus på dig själv och dina arbetsuppgifter så löser sig nog situationen för kollegorna oxå ?

Mycket plugg:
Vi alla har varit där någongång och nästan gett upp pga allt plugg. Tänk på att du skapar din framtid och pluggandet är inte en evighet. Underbart det kommer bli när du är klar.
Glöm inte av att ibland unna dig pauser där du endast gör saker som får dig att må otroligt bra. Mycket lättare att plugga om du gjort något som är tillfredsställande innan du sätter igång igen. Låt dina batterier få laddas utan att bli helt urladdade..

Motivationssvacka:
Vilka är dina favoritövningar? Kör dessa under några dagar och ha kul på gymmet. Testa stå på händer, övningar som du aldrig gjort innan osv. Utmana dig själv med något du aldrig gjort innan. Titta på Youtube och hitta motivationen genom andras träning. Läs träningsbloggar och finn motivation på andra sätt. Köp nya träningskläder kan oxå göra otroligt mycket. ?

Jag är säker på att du kommer lyckas komma tillbaks på banan rätt snabbt. Och dessa svackor för alltid med sig något positivt. Du blir starkare mentalt och hanterar situationen lite annorlunda varje gång även om det känns jobbigt ❤
IMG_20170129_085636_580
Ha en härlig vecka så hörs vi snart igen..

Instagram: Getfitstayfitsweden
Mail: Mattis@getfitstayfit.se

Tips på träningskläder: www.betterbodies.se www.gaspbbstore.se

BBlogga

Annons

Lämna en kommentar