Mattis Vainikainen
Hälsa & Fitness
Mattis Vainikainen

Tävla mot dig själv och hitta din balans i livet..

Har du nyligen gjort en livsförändring gällande kost/träning? Underbart att höra isåfall 🙂

IMG_20170327_224303_452
Lite att tänka på under din resa:

Tycker du att du går ner för långsamt?
◾Fokusera istället på att du faktiskt går ner och att du är grym. Gör du likadant flera månader framåt så kommer du aldrig behöva oroa dig igen. Tänk positivt. Alla förändringar har inte enbart med vad det står på vågen. Tänk på att du förändrat din livsstil och förmodligen vunnit massor utav år.

Sugen på något sött?
◾Sålänge du har kontroll så är det ingen fara att äta något sött ibland. Om du inte vill räkna med det i ditt kaloriintag för dagen så gör det inget om du ibland äter något extra. Det viktiga är att du inte gör detta flera gånger i veckan. Du skall leva ett antal år framöver och behöver inte leva strikt 24/7.

Tränar för att du måste?
◾Tänk på att träna i den mängd du känner att du mår bra utav oavsett vad någon annan säger. Ditt liv och dina beslut. Variera din träning för omväxlings skull ? Kanske blir ännu roligare..
IMG_20170325_195241_362
Hitta din balans gällande både kost/träning. Oavsett vad andra säger så är det du som skall leva ditt liv och ingen annan. Acceptera dina förutsättningar och blicka framåt. Glöm aldrig av dina positiva egenskaper ❤

Ha en underbar vecka och följ gärna min resa på instagram. Jag följer gärna tillbaks ??

Instagram: GetfitstayfitswedenBBlogga

Annons

Lämna en kommentar