Mattis Vainikainen
Hälsa & Fitness
Mattis VainikainenMattis VainikainenMentalt Tänk

Vad gör du för att må bättre?

Godmorgon ❤

Vi går in i mörkare tider och väldigt många blir mer deprimerade och “instängda”. När skall människan vända på denna evigt återkommande känslan. 

Att träna är en räddare i nöden för många människor och jag hoppas att allt fler hittar charmen med att just träna.

Vad gör då jag för att må bättre? Jag tränar så ofta jag kan. Hinner jag inte gå till gymmet så kan jag köra några övningar hemma. Armhävningar, situps, chins, lite olika övningar med gummiband osv. Låt fantasin flöda i hemmet. Endorfinerna flödar, självförtroendet ökar desto mer jag progressar. Är alltid stolt oavsett hur träningen går eftersom jag faktiskt ser till att göra det jag mår bra utav ❤ Jag umgås mest med positiva människor för att jag behöver positivitet och inte negativa auror.

Vad gör du för att må bra? Kan du agera annorlunda när en negativ situation uppstår? Lägger du tid på dig själv som tex egen tid?

Vi alla är olika och behöver stimuleras på olika sätt för att må bra. Våga ta det där steget mot förändring. Tänk inte bara tanken utan gör något! Gå inte dag efter dag och må dåligt. Använd inte ursäkter för att “slippa” undan för du skadar bara dig själv i längden. Ni som har barn måste förstå hur viktig eran “egentid” tid oavsett hur mycket tid än barnen tar. Mår inte du bra så mår inte barnen bra så e de. Barnen känner av sådant efter ett tag. Jag har själv 2 st barn som tar mycket tid. Hur gör jag för att hinna med tex träningen? Jag tränar innan jobbet och oftast när min son somnat på kvällen. 2016-10-04_08.20.25

Ge dig själv chansen att få vara människa och må bra. Lovar dig du är en grym förälder ändå

Låt nu denna mörka vinter bli din vinter. En vinter med minnen av att du tog det där steget mot förändring.

Ha en underbar dag ❤

Annons

Lämna en kommentar