BLOGGMENY

Om mig

Mattis Vainikainen @ Get Fit Stay Fit Sweden
Jag som många andra har varit med om massa mindre positiva saker i livets gång. Detta har bara gjort mig otroligt stark mentalt och ångrar inte det liv jag levt för fem öre! Min sambo brukar säga att jag är onaturligt positiv och jag bara ler som svar när hon berättar detta.
Med mental träning kommer man väldigt långt och jag vill dela med mig utav min kunskap och erfarenhet här på min blogg och hoppas inspirera samt motivera er. =)

Jag kommer skriva om olika träningsformer, kosttillskott, allmänna kostscheman, recept, träningsupplägg, träningsmode samt min väg fram till att äntligen få tävla i Mens Physique Veteran (Fyller 40 år 2018).
Framför allt så kommer min blogg innehålla väldigt mycket om mental handling då detta är A & O för att lyckas i livet – att till exempel våga göra den förändring som du kanske aldrig vågat innan.

Bloggen kommer även innehålla en hel del om hur jag håller mig i form alla dagar om året som 38-åring! Att planera sina dagar kostmässigt underlättar så otroligt mycket. Det är också väldigt viktigt att sätta upp mål/delmål som gör att man enklare når sitt huvudmål.

Vänta inte tills måndag utan förändra nu!
Mvh Mattis

E-post: mattis.vainikainen@gmail.com