Mattis Vainikainen
Hälsa & Fitness

Idag blir min fråga till er:

Ger du dig verkligen den chans du behöver för att lyckas nå dina mål?

 

Varje minut är en ny chans att börja förändra ditt liv oavsett vilket mål du än har. Gäller bara att våga ta steget mot förändring och komma ut ur den där “comfort-zone”

Läskigt värre med stora förändringar.

Men något som är ännu värre är att du kanske inte tillåter dig själv att få leva det liv du egentligen vill leva. Små små steg uppåt leder oftast till något större så att stressa igång något brukar inte hjälpa.

 

Vad kan förändring innebära?

Kan vara att gå upp 20 min tidigare så att du slipper stressa iväg på morgonen.

Skära ner på produkter innehållandes massa socker/gluten.

Byta arbete/börja studera. Många som tänker: Åh aldrig att jag skall studera igen. Men hello??? Inte så att massor av jobberbjudanden lär dyka upp utan att du kämpar för det!

Börja träna! Mår så otroligt mycket bättre utav träning. Ta med en vän och testa på något roligt gruppträningspass på gymmet!

Finns väldigt mycket man kan förändra för att nå målen. Hoppas du fick dig en liten funderare utav detta inlägg.

Aldrig försent!

Jag började träna när jag va 32-33år. Hade gått upp 20kg och var påväg att fortsätta viktuppgången. Hade jag inte förändrat livet så hade jag inte varit där jag är idag. Började träna och förändra kosten och mår idag helt underbart.

Om jag är övertygad att du kan så borde även du tro på dig själv!

Nu kör vi!

Behöver du hjälp med kost/träning så kan du alltid anlita mig som PT. Skicka ett email till Mattis.v@getfit.se nu direkt!

Annons

Lämna en kommentar