Mattis Vainikainen
Hälsa & Fitness

Vi alla har på ett eller annat sätt säkert varit involverade i något utav dessa 2 ord.

Hets – Avundsjuka..
Ta tex träning / viktnedgång och vad det kan leda till genom att bli påverkad av dessa..

Hets!
Otroligt många som frågar om Quickfix där snabba förändringar måste ske. Inte en enda tanke på vad som kan hända mentalt om dom inte klarar av denna Quickfix. Många som orkar köra på cirka 3 veckor för att sedan “Krasha” mentalt. Att lägga sig för lågt med kalorier samt massa träning är inget att föredra om du frågar mig. Hitta balansen och förändra din livsstil ? Ordet hets för mig = Stress, tvångstankar, depression.. Väldigt många “måste träna” känslor..

Avundsjuka!
Alla dessa onödiga kommentarer ifrån andra människor. -Kan inte vara nyttigt att träna så ofta, -Vad tråkig mat du måste äta då. -Va, äter du inte tårta? Eller en klassiker på arbetet. Folk stirrar på din matlåda och skrattar lite..
Alltid likadant..

Hur tänker jag?
En långsammare viktnedgång är lite lättare mentalt vilket gör det hela enklare/roligare. Planera dina mål och gör gärna matlådor. Ta hjälp utav en Kostrådgivare om det gör allt lättare för dig. Prova på olika träningsformer och hitta något som du tycker är roligt. Handlar alltid om att finna en balans som fungerar för just DIG! Det är du som skall må bra och vara lycklig. ‘Ditt liv dina beslut’

Ta hand om dig själv och ge dig själv chansen att må bra.. Acceptera dina förutsättningar och kämpa på. Det är inte alltid lätt men jag vet att du kan klara av det om du verkligen vill.
Du förtjänar ditt bästa ❤

Ha en härlig dag allihopa.. IMG_20161031_070829

Annons

Lämna en kommentar