Mattis Vainikainen
Hälsa & Fitness
Mattis VainikainenMentalt Tänk

Acceptera dig själv!

Godmorgon ❤

Har du någonsin tänkt på hur ofta du gjort som andra säger istället för att vara den du är? Att försöka passa in för att kunna umgås med en särskild grupp på jobbet/skolan osv. Om du absolut inte är den typen av människa varför vill du då försöka passa in i den gruppen. Bästa är att umgås med människor som accepterar den du är ifrån början. ? Jag själv umgås inte med negativa människor som klagar på allt. Ger mig absolut ingenting utav att ha en sådan umgängeskrets.. Jag accepterar alla men väljer vem jag umgås med för att jag själv skall leva ett så bra liv som möjligt. ❤ Ge dig själv chansen att må bra!2016_0807_19243300

Vi alla som tur är e olika. En del gillar att träna en del inte. Båda sidor är exakt lika värda och inga kommentarer behövs. Människor idag som är avundsjuka har väldigt lätt för att lägga pikar, negativa kommentarer för att dom själva önskade dom oxå hade en sådan stark karaktär.

Hur hanterar du pikar/negativa kommentarer? Tar du åt dig och försöker ändra på dig? Acceptera dina förutsättningar och acceptera den du är 🙂 Du är precis lika värd som alla andra oavsett intressen.. Att lära sig hantera ens egna känslor kan hjälpa oerhört mycket. Att inte ta åt sig av avundsjuka kommentarer m.m..

Livet handlar om just DIG! Att du skall leva ett lyckligt liv. Hur kan man leva ett lyckligt liv om man själv orsakar massa hinder av känslor?

Ha en härlig dag och hör av er om ni behöver tips för någon jobbig situation i livet ❤ Jag försöker mer än gärna hjälpa dig att tänka annorlunda.

Annons

Lämna en kommentar