Mattis Vainikainen
Hälsa & Fitness
Mattis Vainikainen

Mer sol innebär oftast att fler mår bättre

Ljusare tider.
Tänk att så lite kan göra så mycket. Jag blir automatiskt bra mycket piggare när det är ljust på morgonen ❤ Vi alla kan ibland behöva en extra liten boost såhär innan våren blommar ut.

Året börjar väldigt bra. Reportaget om mig ute i Fitness For Men Sverige, köpt radhus osv. Blir en härlig sommar med en helt ny start..

Håller ni era nyårslöften fortfarande då?
Många som alltid lovar sig själva att börja träna.. Träning handlar inte bara om att äta bra / träna för att se snygg ut. Välmåendet blir otroligt mycket bättre utav båda delarna. Att acceptera sig själv är väldigt viktigt för att leva ett iallafall helt okej liv ? Ett tips är att inte börja med för många/stora förändringar på en gång.

Se livet som en lång lång trappa. Vi alla har som mål att ta oss upp för denna trappa med oändligt många hinder. Ibland halkar man tillbaks några steg men vad gör det sålänge du har kontroll och fortsätter framåt? ❤

Det är just det som är det svåra. Att ha kontroll på livets frestelser. Genom att låta smaklökarna vinna och äta den där ofantligt onyttiga tårtan så ger du dig inte riktigt chansen att nå dit du vill komma. (Om det gäller att gå ner i vikt) Det är aldrig lätt med en livsförändring. Men tro mig det är värt varenda svettdroppe! ❤

Ha en underbar dag ✌?
mvh Mattis Vainikainen
instagram: Getfitstayfitsweden

IMG_20170223_224726_262

Annons

Lämna en kommentar